Yhdistys
Johtokunta
Pöytäkirjat
Säännöt
Historiaa

Pohjolan Mehiläishoitajat ry.

Johtokunta 2019

Puheen-
johtaja

Juha Vuorio
040 500 6955
"Olen mm. Oulun (Oulujoen) Kirkkokankaalla mehiläishoitoa harjoittava DI. Tarhaan tummia pohjolan mehiläisiä. Puutarhanhoito on myös lähellä sydäntäni."
Varapj
Pertti Harmaala
040 6781181
Luonto on monella tapaa osa elämääni. Mehiläistarhauksen aloitin kesällä 2013. Vuonna 2018 suoritin mehiläistarhauksen ammattitutkinnon Haapajärven JEDUssa. Hunajani voitti Suomen paras hunaja -tittelin 2018. Tarhaukseeni voi käydä tutustumassa blogissani.
Sihteeri
Timo Hampinen
"Olen mehiläisalasta innostunut insinööri ja erämies. Aloitin harrastamisen 2018. Tarhani sijaitsee Muhoksella. Haluan osallistua aktiivisesti mehiläisalan toimintaan."
Rahaston-
hoitaja

Hannu Luukinen
040 8311 005
"Aloitin mehiläistarhauksen keväällä 2009. Tarhaan pääasiassa krainilaisia mehiläisiä Limingassa ja Tyrnävällä. Olen Suomen mehiläishoitajain liiton puheenjohtaja. Tarkemmin tarhauksestani sivuillani."
Jäsenet
Harri Lampinen

Harri Oulun kaakkurista tarhaa italialaisia Utajärvellä kesämökillään. Häntä kiinnostaa kuinka mehiläistarhausta voisi digitalisoida. Kaikki siihen liittyvät ideat ovat tervetulleita. Tulevina vuosina tarhausta on tarkoitus hiukan laajentaa siten että se tuo mukavasti vastapainoa työlle."

Mari Tuokkola
"Innostuimme mieheni kanssa mehiläisten hoidosta vuonna 2018. Tarhat sijaitsevat Paavolassa ja sen lähialueilla. Meillä on tuotemerkki ja kova into oppia alasta jatkuvasti lisää. Olen Oulun seurakuntayhtymässä Kirkon keskusteluavun toiminnanohjaaja sekä yhteisötyöntekijä. Mehiläistenhoito on mukava ja mielenkiintoinen harrastus ja vastapaino työlle."

Karri Pyhtilä
Karri Pyhtilä aloitti mehiläistarhauksen keväällä 2014 Pohmen järjestämällä mehiläishoidon peruskurssilla. Karri asuu Kiimingin Alakylässä missä myös hänen mehiläistarhansa sijaitsevat. Puutarhassa ja parilla muulla tarhapaikalla pörisevät italialaiset leidit.