Yhdistys
Johtokunta
Pöytäkirjat
Säännöt

Pohjolan Mehiläishoitajat ry.

Johtokunta 2019

Puheen-
johtaja

Pertti Harmaala
040 6781181
Luonto on monella tapaa osa elämääni. Mehiläistarhauksen aloitin kesällä 2013. Vuonna 2018 suoritin mehiläistarhauksen ammattitutkinnon Haapajärven JEDUssa. Hunajani voitti Suomen paras hunaja -tittelin 2018. Tarhaukseeni voi käydä tutustumassa blogissani.
Varapj
Hannu Luukinen
040 8311 005
"Aloitin mehiläistarhauksen keväällä 2009. Tarhaan krainilaisia mehiläisiä Limingassa ja Tyrnävällä. Olen Suomen mehiläishoitajain liiton puheenjohtaja. Tarkemmin tarhauksestani sivuillani."
Sihteeri
Harri Lampinen

Harri Oulun kaakkurista tarhaa italialaisia Utajärvellä kesämökillään. Häntä kiinnostaa kuinka mehiläistarhausta voisi digitalisoida. Kaikki siihen liittyvät ideat ovat tervetulleita. Tulevina vuosina tarhausta on tarkoitus hiukan laajentaa siten että se tuo mukavasti vastapainoa työlle.
Rahaston-
hoitaja

Juha Vuorio
040 500 6955
"Olen mm. Oulun (Oulujoen) Kirkkokankaalla mehiläishoitoa harjoittava DI. Tarhaan tummia pohjolan mehiläisiä. Puutarhanhoito on myös lähellä sydäntäni."
Jäsenet
Heli Kylli
Heli Kylli tarhaa krainilaisia Limingan Ala-Temmeksellä. Koulutukseltaan Heli on ravitsemusteknikko ja puutarhuri.

Vesa Pentikäinen
"Minulla on pieni mehiläistarha Kiimingin Ylikylässä Puron vanhalla maatilalla. Italialaispesistä on tullut maukasta tummaa hunajaa, jossa maistuvat metsäniittyjen kukat ja kanerva. Puutarhassa mehiläiset ovat pörränneet innokkaimmin herukka- ja karviaismarjapensaissa."

Karri Pyhtilä
Karri Pyhtilä aloitti mehiläistarhauksen keväällä 2014 Pohmen järjestämällä mehiläishoidon peruskurssilla. Karri asuu Kiimingin Alakylässä missä myös hänen mehiläistarhansa sijaitsevat. Puutarhassa ja parilla muulla tarhapaikalla pörisevät italialaiset leidit.